Wieteke in het Veld

Advocaat, Parenting Coordinator en scheidingsmediator

Wieteke in het Veld stelt zich voor!

Wieteke in het Veld heeft haar studie Nederlands recht gevolgd in Utrecht en in 2004 afgerond.

Vanaf het begin van haar studie is Wieteke zich gaan specialiseren op het gebied van personen- en familierecht en zij heeft in de laatste periode van haar studie stage gelopen bij een kantoor gespecialiseerd in familierecht en scheidingsmediation.

Ook heeft zij naast het studeren gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht, om ervaring op te doen met het werken bij een advocatenkantoor.

Na haar studie is Wieteke gaan werken bij KienhuisHoving N.V. te Enschede, alwaar zij zich in ruim 10 jaar tijd heeft opgewerkt tot een specialist op het gebied van personen- en familierecht en mediation.

Wieteke heeft de juridische specialisatieopleiding familierecht succesvol afgerond, evenals de specialisatieopleiding scheidingsmediation en de specialisatieopleiding parenting coordination. Zij is dan ook als specialist verbonden aan de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en van de Mediation Federatie Nederland (MfN).

Ik sta bekend als een spontane en enthousiaste advocaat, die makkelijk contact legt en open staat voor overleg. In mijn zaken heb ik oog voor creatieve en praktische oplossingen, maar heb de mens achter elke zaak voorop staan.

Cliënten ervaren mij als toegankelijk en vriendelijk en als mediator betrokken en geïnteresseerd.

Ik zie een toekomst graag met perspectief in plaats van problemen. Een scheidingsmediation is geslaagd als ex-partners zorgvuldiger scheiden dan ze ooit zijn getrouwd. 

Wieteke-In-het-Veld
familierecht advocaten en mediators in hengelo en groningen

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Ik wissel graag met u van gedachten over uw persoonlijke situatie.